google-site-verification=8czKthioeyfeC4vzwQIwZdWQNmJV3SVr4Pi7mmiNCPw İkna Teknikleri Eğitimi Neden Gerekli?
top of page
  • Yazarın fotoğrafıForLita Danışmanlık

İkna Teknikleri Eğitimi Neden Gerekli?

İkna teknikleri; hem kurumsal iş hayatında hem de bireysel ilişkilerde oldukça önemli rol oynayan iletişimin etkin bir koludur. İkna tekniklerini bilen kişiyi bir taraf olarak görürsek karşı tarafı “her şeye ikna edebilecek” bir yetkinliğe sahip olması aslında mümkün değildir. İkna tekniklerinin eğitiminin asıl amacı, iletişimi geliştirerek ifade yetenekleri arttırma ve insanlara fikirleri ve duyguları daha net aktarabilme üzerine uzmanlaşmaktır. Aynı zamanda manipülasyon tekniklerine karşı sizleri daha hazır ve güçlü kılar. Manipüle olmadığınız durumlarda da; alacağınız kararların doğruluğuna olan inancınız artar.

İkna teknikleri eğitimi; insalara beden dili, doğru etkileşim, nefes teknikleri ve kelimeleri doğru kullanmayı öğretir. Bu eğitim ile, satış tekniklerinizi geliştirebilir, liderlik özelliklerinize katkıda bulunabilir ve kariyerinize değerli adımlar ekleyebilirsiniz.

İkna tekniklerini etkin kullanmak kendinizi daha kolay ifade etmenizi sağlar.


Psikolojinin, tüketicilerin davranışlarını izlemesi ve iktisadi kararların hangi düşünce yapıları altında şekillendiğini incelemesi temeliyle, insanların kararlarında, hem kendilerini hem de güvendiğiniz ürün ve hizmetlerin tercihlerini daha net ifade etmelerine katkı sağlayabilirsiniz.


Eğitim 2 modülden oluşur. Temel ve ileri düzey ikna teknikleri eğitimi, katılımcıların yetkinliklerine göre 4-8-12 saat aralığında planlanabilir.

39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page